Despre Noi

SC FORIS COMPANY IMPEX SRL execută prelucrările mecanice necesare recondiționării motoarelor cu ardere internă de la cele mai mici motoare(motoarele de masină de tuns iarbă) până la motoarele mari(de autoturisme, tractoare, cap tractor, nave, etc). Pe lângă această activitate SC FORIS COMPANY IMPEX SRL mai produce și comercializează o gamă mare de piese de schimb pentru motoare.

SC FORIS COMPANY IMPEX SRL a fost înfințată în anul 1993. La înfințare firma a început cu doi oameni cu patru utilaje, iar în prezent societatea are 23 de angajați și un număr de 35 de utilaje specifice de ultimă generație. Cu parcul de mașini pe care îl avem la dispoziție anual executăm prelucrările mecanice (alezări blocuri motare, rectificări arbori cotiți, recondiționări chiuloase) la un număr foarte mare de clienți din Târgu Mureș, județ, tară sau străinătate. Începând din anul 1999 s-a pus accent pe cumpărarea de utilaje specifice noi de la firme de prestigiu din Europa. Acest lucru continuânduse și în anii 2005, 2006, 2010, 2011 ajungându-se în prezent la un atelier foarte modern cu utilaje cumpărate atât din fonduri proprii cât și din fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile. La ora actuală atelierul este dotat la nivel european putându-se asigura precizia pieselor cerută de fabricanții de piese din întreagă lume.

O altă investiție mare a fost proiectarea unui program de calculator, care asigură evidența lucrărilor de la recepția piesei până la ieșirea din firmă. Totodată este asigurat un terminal la fiecare operator prin care se poate urmării în cadrul firmei fluxul operaților executate de operatori. Această investiție în primul rând a ridicat calitatea lucrărilor executate, atât prin aflarea exactă a operației, care trebuie executată de operator, cât și prin memorarea cotelor executate.

Cu dotarea aflată în societate s-a trecut și la fabricarea produselor noi pentru industria auto. Începând cu anul 1997 s-a început fabricarea de cilindrii, iar din anul 2002 s-a început fabricarea de antecamere, ghiduri de supapă, dopuri anti-îngheț, etc. Pe lângă piesele enumerate mai sus, în societate se execută și diferite loturi de piese pentru diferiți beneficiari.

Așadar vă invităm și pe Dumneavoastră să beneficiați de servirea familiara și să utilizați avantajele ce decurg din technologia de vârf a societății noastre!

Telefon:

0265 216 110 sau 0747 049 824

Program

Luni – Vineri:  07:30 – 16:00
Pauză de masă  11:00 – 11:30
Sâmbătă: Închis
Duminică:  Închis