despre noi

avem o experiența de 30 de ani in acest domeniu

SC FORIS COMPANY IMPEX SRL executa prelucrarile mecanice necesare reconditionarii motoarelor cu ardere interna de la cele mai mici motoare(motoarele de masina de tuns iarba) pana la motoarele mari(de autoturisme, tractoare, cap tractor, nave, etc).

Pe langa aceasta activitate SC FORIS COMPANY IMPEX SRL mai produce si comercializeaza o gama mare de piese de schimb pentru motoare.

Povestea noastra

SC FORIS COMPANY IMPEX SRL a fost infintata in anul 1993

La infintare firma a inceput cu doi oameni cu patru utilaje, iar in prezent societatea are 23 de angajati si un numar de 35 de utilaje specifice de ultima generatie. Cu parcul de masini pe care il avem la dispozitie anual executam prelucrarile mecanice (alezari blocuri motare, rectificari arbori cotiti, reconditionari chiuloase) la un numar foarte mare de clienti din Targu Mures, judet, tara sau strainatate. Incepand din anul 1999 s-a pus accent pe cumpararea de utilaje specifice noi de la firme de prestigiu din Europa. Acest lucru continuanduse si in anii 2005, 2006, 2010, 2011 ajungandu-se in prezent la un atelier foarte modern cu utilaje cumparate atat din fonduri proprii cat si din fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile. La ora actuala atelierul este dotat la nivel european putandu-se asigura precizia pieselor ceruta de fabricantii de piese din intreaga lume.

O alta investitie mare a fost proiectarea unui program de calculator, care asigura evidenta lucrarilor de la receptia piesei pana la iesirea din firma. Totodata este asigurat un terminal la fiecare operator prin care se poate urmarii in cadrul firmei fluxul operatilor executate de operatori. Aceasta investitie in primul rand a ridicat calitatea lucrarilor executate, atat prin aflarea exacta a operatiei, care trebuie executata de operator, cat si prin memorarea cotelor executate.

Cu dotarea aflata in societate s-a trecut si la fabricarea produselor noi pentru industria auto. Incepand cu anul 1997 s-a inceput fabricarea de cilindrii, iar din anul 2002 s-a inceput fabricarea de antecamere, ghiduri de supapa, dopuri anti-inghet, etc. Pe langa piesele enumerate mai sus, in societate se executa si diferite loturi de piese pentru diferiti beneficiari.

Asadar va invitam si pe Dumneavoastra sa beneficiati de servirea familiara si sa utilizati avantajele ce decurg din technologia de varf a societatii noastre!

Da, se poate livra cu orice firma de curierat

FAQ

Intrebari frecvente

Aici gasiti cateva intrebari puse cel mai frecvent catre noi.